Ga mee voor een zomer zonder zwerfvuil

  • 7 juli 2017

Afval in de vuilnisbak gooien: het is al bij al een kleine moeite. Thuis gooi je toch ook geen afval op de grond? Die boodschap verspreidt Mooimakers deze zomer over heel Vlaanderen. Mooimakers, dat is het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstorten van de OVAM, Fost Plus en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). De campagne ging op maandag 5 juni van start met onder meer affiches, een radiospot en een lanceringsfilmpje dat verspreid werd op de sociale media. U komt de campagne de volgende maanden vast nog tegen op lokale evenementen en festivals (bekijk hier de voorlopige lijst van locaties), aan bushaltes, op autosnelwegparkings …

Eén jaar lang propere ruiten

Het mag duidelijk zijn: Mooimakers wil overal aanwezig zijn om iedereen te motiveren geen zwerfvuil achter te laten of te sluikstorten. Wie zelf ook van een propere buurt houdt en anderen wil inspireren om het mooi te houden op straat, kan in de webwinkel van Mooimakers een raamposter, sticker of raamkaartje bestellen. Zo maakt u meteen kans op een ruitenwasser voor een jaar! Klik hier om mee te doen.

Ook lokale besturen, verenigingen en scholen die zich willen inzetten voor een mooiere omgeving kunnen heel wat promotiemateriaal vinden in de webwinkel (vergeet u niet eerst aan te melden rechtsboven op de pagina). Of wilt u als lokaal bestuur de campagne opnemen in uw magazine of verspreiden via uw website? Download dan de voorbeeldadvertenties en webbanners.

Meer info:

www.mooimakers.be