Afgedankte elektro in uw bedrijf of organisatie? Ga naar Smartloop van Recupel

  • 21 januari 2020

Oude laptops, monitors, printers, gsm's, koelkasten, lampen…: elk bedrijf of elke organisatie heeft wel enkele afgedankte elektronische apparaten, waarvan sommige het misschien nog wel doen.

Maar waar moet u met deze afgedankte elektrische en elektronische apparaten naartoe? Wie kan ze eventueel komen ophalen? En hoeveel kost dat dan? Het kost in ieder geval tijd, en die hebt u misschien niet. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing voor dit probleem: Smartloop, een platform ontwikkeld door Recupel.

Hoe werkt het?
Smartloop is een online marktplaats voor kmo's, zorginstellingen, scholen of andere organisaties die een oplossing voor hun afgedankte apparaten nodig hebben. In enkele stappen kunt u de apparaten die u niet langer gebruikt, aanbieden aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in recyclage of hergebruik. Zij komen de apparaten ter plaatse ophalen.

Het is een eenvoudige dienst die u een overzicht geeft van de beste opties om uw apparaten te recycleren of een tweede leven te geven, met naleving van de regelgeving en oog voor het milieu.

Meer informatie
Verdere info kan u nalezen op www.smartloop.be.

Afgedankte elektrische en elektronische apparaten zijn één van de 21 afvalstromen die bedrijven  selectief moeten inzamelen. Meer info over de sorteerplicht voor bedrijven leest u hier.