Gezocht: kandidaten voor coachingtrajecten rond zwerfvuil en sluikstorten

  • 18 december 2018

Een coachingtraject is een intensief traject rond zwerfvuil en sluikstorten onder begeleiding van een coach van Mooimakers. In een coachingtraject neemt u als gemeente of afvalintercommunale enkele structurele maatregelen die zwerfvuil en sluikstorten beter beheersbaar maken. Daarnaast is er ruimte voor lokale actiepunten. Een coachingtraject duurt drie jaar en wordt financieel ondersteund.

Tot 15 februari 2019 kunt u opnieuw een aanvraag indienen voor een coachingtraject. In deze oproepronde worden maximaal zeven gemeentes en/of intercommunales geselecteerd. In de loop van februari en maart worden de intakegesprekken ingepland.

Is een coachingtraject niet meteen iets voor uw gemeente, maar zetten jullie wel in op zwerfvuil en sluikstorten? Ook daarvoor voorziet Mooimakers subsidies via de projecten ‘Zwerfvuil & sluikstorten’. Check de website voor voorbeelden van acties die Mooimakers subsidieert. De volgende aanvraagperiode voor zwerfvuil- en sluikstortprojecten start in januari en loopt tot eind februari.

Meer info:

mooimakers.be/coachingtrajecten